BİZ KİMİZ !
DEĞİRMENKÖY UŞAK TARHANASI
1971'de un değirmeni olarak başladığımız üretimimiz, 2013'de Geleneksel Tarhana seri üretime geçerek Türkiye'nin dört bir tarafına uşak tarhanası ihracıyla başlamıştır.. Uşak İlinin en güzide meşhuriyeti olan Tarhanayı Doğal ve Geleneklere uygun olarak üreterek lezzeti bozulmadan günümüze kadar ulaşmasını sağlayan Değirmen Köy günümüzde de Türkiye iç pazarı ve Avrupa'nın Seçkin ülkelerine ihracatını yapmaktadır.
Yıllık üretim kapasitesini 10 ton olarak sınırlandıran Değirmenköy uşak tarhanası sınır aşımında tarhana lezzetinin bozulması olasılığına karşı koruyarak Organik ve Endüstriyel ürün bir arada olmaz ilkesi ile kapasitesini Yıllık 10 tonda tutmaktadır.
İşletmemiz Tescil, Üretim, Tarım Bakanlığı Onaylı Üretim Sertifikası ve En önemli olarak baz alınan Bölgesel coğrafi Sertifikasına Sahiptir.
Tarhanada kullanılan Un, Biber, Soğan ve Domates gibi temel malzemeleri Kendi arazilerinde ve Kendi Mahsulü olarak üreten Değirmenköy, Dışardan fason diye tabir edilen tarhana kabul etmeyerek %100 Yerli ve Doğal sertifikalarına sahiptir. Kendi mahsullerini kendi tarlalarında yetiştiren Değirmenköy uşak tarhanası bu sorumluluğun altından da siz değerli müşterilerimizin lezzetli, Doğal ve Ev tarhanası tadında sofra lezzeti sunmak adına ilke edindikleri Mutlu müşteri Doğal Ev Tarhana İlkesi ile kalkınmıştır.
Günümüzde Daha formülü ve lezzeti taklit edilemeyen Değirmenköy Uşak Ev Tarhanaları siz değerli Müşterilerimizin ağızlarına layık olarak üretilmiştir. Unutmayın Göz Yanılır Damak Asla..
DEĞİRMENKÖY UŞAK TARHANASI LTD ŞTİ
Yön.Krl
